ΓΥΑΛΑ

ΓΥΑΛΑ

76 λεπτά

Μυστηρίου

Ελλάδα

2023

Σκηνοθέσία

Κωνσταντίνος Φραγκούλης

ΗΘΟΠΟΙΟΙ

Μαρία Δαμασιώτη, Γιώργο Καφετζόπουλο, Νάνσυ Μπούκλη, Κορίνα Άννα Γκουγκουλή και Γιώργο Τριπόδη.

υπόθεση

Μετά από ένα ατύχημα μια νεαρή κοπέλα βρίσκεται σε μια απομονωμένη έπαυλη ενός νησιού και προσπαθεί να ανακτήσει τη χαμένη της μνήμη με τη βοήθεια ενός περίεργου «αποκλειστικού» νοσοκόμου. Αξίζει τελικά να επιστρέψει στις απολεσθείσες αναμνήσεις της;


ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26/4 ΣΤΙΣ 21:40 παρουσία σκηνοθέτη και συντελεστών!

Αποκλειστικά στην ΑΝΔΟΡΑ!

Η “Γυάλα” είναι η πρώτη μεγάλου μήκους ταινία του Κωνσταντίνου Φραγκούλη και η πρεμιέρα της έλαβε μέρος στο 64ο Διεθνές Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης. Είναι μια ταινία μυστηρίου γυρισμένη εξ ολοκλήρου στο νησί της Σάμου. 

—-
Την αυθεντική σύνθεση της μουσικής υπογράφει ο Ανδρέας Λεβισιανός με τη φωνή της Δήμητρας Κάνδια σε ένα “ηχοτοπίο” που δημιούργησε πειράζοντας το πιάνο του και μια mazurka του Chopin. Στο official soundtrack της “Γυάλας” ακούγεται το τραγούδι “Socket” του συγκροτήματος MESS, που αναμενεται να κυκλοφορησει σύντομα. Την αφίσα μας έκανε τη τιμή και ζωγραφισε η Elisa Seitzinger με έμπνευση την απόγνωση του “Κρεμασμένου”  απο τις κάρτες Ταρώ με μια art nouveau διάθεση.


“Κάθε ψυχή πρέπει να ανάψει ένα κερί, ένα φωτάκι μέσα στην άγρια νύχτα”

Τrailer: https://youtu.be/OBEwMUJpWQc

——

https://www.instagram.com/gyala_themovie/
https://fragkoulismovies.gr/

Ο Κωνσταντίνος Φραγκούλης γεννήθηκε στο νησί της Σάμου. Σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων και Κινηματογράφο στην Αθήνα. Το 2008 με την πρώτη του σπουδαστική μικρού μήκους ταινία Γάλα, τραβηγμένη σε ασπρόμαυρο 16αρι φiλμ, πήρε το Βραβείο Καλύτερης Σπουδαστικής Ταινίας Μικρού Μήκους στο Φεστιβάλ Δράμας και το αντίστοιχο Κρατικό Βραβείο στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης. Ακολούθησαν άλλες τρεις βραβευμένες μικρού μήκους του έως τη πρώτη του μεγάλου μήκους ταινία, η οποία έχει τίτλο “Γυάλα”.

Συντελεστές :
imdb.com/title/tt7678516/?ref_=nm_knf_t_3


FESTIVALS

64ο Διεθνές Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης

ΩΡΕΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ

Παρασκευή 26.04 στις 21:40